• 23 mei 2018 om 23:05

  Ook de DTA moet voldoen aan de nieuwe Privacywet, de AVG.
  We, bestuur en Websitecommissie, zijn er druk mee. Extra lastig is dat we een club zijn voor en door de leden en dat onze Website ons communicatiemiddel is.

  Als eerste zijn op de website de volgende wijzigingen al doorgevoerd:
  – SSL: beveiligde verbinding, te zien aan het slotje in de browser.
  – Fotoalbum: Alleen ingelogde leden kunnen deze inzien, evenals het ledenbestand (smoelenboek) en bepaalde gegevens bij de agenda.
  – Privacy leden: Bij het aanmelden moet nu een vinkje geplaatst worden dat men akkoord gaat met de privacy voorwaarden. /*
  – Verwijderen oud gebruikers, bijvoorbeeld na opzegging van het lidmaatschap  (recht om vergeten te worden): Een gebruiker kan nu verwijderd worden en al zijn forum posts worden naar een generieke gebruiker (voormalig_dta_lid) verplaatst. Op die manier ontstaan er geen ‘gaten’  in de forum chats (anders zouden die posts met de gebruiker verdwijnen).
  /* Aan de privacyvoorwaarden en formulieren wordt nog gewerkt, zo spoedig mogelijk willen we die op het besloten deel van het Forum publiceren.

  Een puntje van belang voor alle leden: Op ons openbare Forum mogen geen privacy gevoelige gegevens geplaatst worden zonder de toestemming van diegene(n) die het betreft! Dat geldt ook voor foto’s. Dat kan alleen nog met de Hidden Tekst Funktie !

  Namens bestuur en Websitecommissie,
  Frans

  • Dit onderwerp is gewijzigd 4 jaren, 9 maanden geleden door haveloos.
 • 24 februari 2019 om 21:34

  De Privacyverklaring is nu ook toegevoegd aan de website. Iedereen kan deze inzien op de Contact Pagina, de button rechts bovenaan.

  Namens bestuur en websitecommissie, Frans

  • Deze reactie is gewijzigd 4 jaren, 9 maanden geleden door haveloos.