Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TET NL

augustus 21 @ 08:00 - augustus 23 @ 17:00

DTA TET 2021
Ook dit jaar wordt er weer een stuk van de TET NL(Trans European Trail) gereden en wel van zuid naar noord.
Zie Hier voor meer informatie over dit sterk groeiend fenomeen voor Off Road Rijders.

Afhankelijk van de weersomstandigheden en je eigen vaardigheid is de route meer of minder zwaar. Bij droge omstandigheden is het voor elke ALL ROAD motor goed te doen, en het is natuurlijk altijd mogelijk om tijdens de route ( als het te zwaar/moeilijk is ) het asfalt op te zoeken. Noppenbanden monteren!

Overnachtingen vinden plaats op een drietal campings.
1. Vrijdag 20 augustus; ’s avonds verzameling op camping De Korenschoof, Pikoreistraat 7 in Reusel. Van daaruit zitten we direct op de route.
2. Zaterdag 21 augustus; 9:00 korte briefing en start van route deel 1, 30`1km. Finish camping bij Uitspanning ’t Peeske te Beek.
3. Zondag 22 augustus; 9:00 korte briefing en start van route deel 2, 277km. Finish camping in het hoge noorden (info volgt…). Hier kan je blijven slapen om de volgende dag rustig met spierpijn naar huis te tuffen. Je kunt natuurlijk ook dezelfde dag nog naar huis rijden als er maandag weer gewerkt moet worden.

Deelnemers moeten er dan ook voor zorgen dat ze kampeerspullen bij zich hebben. De catering is volgens het DIY of BYO principe. Voor ontbijt wat krentenbollen mee, voor het avondeten is er de optie om de lokale horeca te steunen.
Resume:  2 dagen lang een prachtige Route van Zuid naar Noord Nederland zo veel mogelijk onverhard ( zand en gravel paden ) wat “helaas”  betekent dat er minimaal 40% asfalt tussen zit.

Kosten;

de kampeerkosten zullen gemiddeld €15 per nacht zijn. De camping in Reusel is gereserveerd en rekenen we ter plaatsen af, Enkel cash!, tjing-tjing. Voor de campings op zaterdag en zondag graag zelf bij de camping boeken. 

-Camping bij Uitspanning ’t Peeske te Beek. Boeken via de website of telefonisch, kies hier voor kampeerterrein #3 (trekkersveld)

-Camping ‘Noord’; info volgt

Eten & drinken heb je zelf in de hand. Brandstof voor 600 km.
Uiteraard zullen we dit verminderen met de DTA Donatie van 10 euro voor dit weekend.

Belangrijk voor de organisatie als je meedoet:
-Naam, Telefoonnummer(van jezelf en thuisblijver). Zorg dat dit correct is ingevuld in jouw DTA forum gebruikersaccount.
-Wil je de route/track ontvangen per mail ?
-Kun je zelf navigeren/voorrijden of ben je een volger ?
-Welke dagen rij je mee en welke nachten wil je kamperen?

Voor meer info, check het forum draadje of stuur een PB naar ondergetekenden.

Tot dan!

Mike Dano & Dennis Nederhof

Gegevens

Begin:
augustus 21 @ 08:00
Einde:
augustus 23 @ 17:00

Organisatoren

Dennis
Michael

Aanmeldingen

Er zijn tot op heden 4 aanmeldingen.