Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DTA Sleutel / nieuwe ledendag

18 mei 2019 @ 10:00 - 17:00

DTA sleutel /  nieuwe ledendag  staat gepland op 18 mei. info volgt…

Zie forum draadje HIER

Net als de voorgaande jaren zal er weer een oer gezellige sleuteldag in Benschop plaatsvinden. Dit is altijd een van de gezelligste treffen, vooral omdat er volop tijd is om bij te kletsen en stomme praat te verkopen. Maar ook een goede manier om kennis te maken met de Tenere club. Tips en trucs over reizen, daarbij behorende sleutelverhalen.
 
We hopen natuurlijk weer op een geslaagde dag met goed weer. Zodat we ook heerlijk gebruik kunnen maken van de ruimte om ons huis.Mocht het weer anders zijn als gehoopt kunnen we alsnog binnen met de motoren aan de slag.
 
 
Er is voldoende ruimte binnen voor minimaal 5 motoren, wel wil ik er op wijzen dat ik niet beschik over meer dan 3 sleutels 12-14 dus graag zelf wat handgereedschap meenemen. De bedoeling van de sleuteldag is vooral het elkaar bijbrengen van elkaars kennis. In het hiervoor bestemde topic, kan het misschien handig zijn om van te voren te vermelden wat jullie plannen zijn.
Mocht je onderdelen hebben liggen waar je mogelijk iemand anders blij mee kan maken, of ben je opzoek naar iets. Speciaal hiervoor zal in de weken voor de sleuteldag een topic worden aangemaakt.
 
 
Verwacht dat de club beamer aanwezig zal zijn, deze kan gebruikt worden voor eventuele presenteren van motor gerelateerde (vakantie)foto’s, video etc.
 
 
Gereedschap hier aanwezig:
Ontvetterbak
Kolomboormachine
Handboormachine
Slijptol
Mogelijkheid voor kleine las reparatie’s (geen CO2 dus moet niet te omvangrijk worden(Tig en elektrode)) (eventueel staal ter reparatie kan na aanvraag verzorgd worden)
Heb je specifieke vragen laat het maar weten, kunnen we altijd kijken of er een mouw aan te passen is!
 
Er zal gezorgd worden voor voldoende drinken en voedsel om de dag door te komen. Eventuele gezinsleden(kinderen) zijn welkom voor vertier zal zelf gezorgd moeten worden
Hoe laat gaat het feest beginnen hangt van jullie af, vanaf 9 uur zijn jullie welkom.

Gegevens

Datum:
18 mei 2019
Tijd:
10:00 - 17:00

Organisator

Jonathan Molenaar
Telefoon:
0612448109
E-mail:
jonamolenaar@gmail.com

Locatie

Benschop
Benedeneind 440NZ
Benschop, 3405CE Nederland
+ Google Maps

Aanmeldingen

Er zijn tot op heden 19 aanmeldingen.