• 9 oktober 2021 om 21:31

  Normaal staat december altijd in het teken van een super mooi offroad evenement. Genaamd de VRO op Havelte. Nu zijn we door omstandigheden opzoek naar een mooie locatie als alternatief voor Havelte. Tijdens de ALV werden aantal locaties genoemd. Kan iemand mij helpen herinneren? Eventueel nieuwe suggesties zijn welkome. (Mij eventueel even bellen met ideeën mag natuurlijk ook.) Bij voorkeur iets betaalbaars

  Onderstaande staat mij bij:

  • Action Planet Sparenwoude
  • Eiland van Maurik
 • 11 oktober 2021 om 13:46

  Ik tik dit draadje even in de actieve topics.

  Heb wel trek in een VRO.

  Was Oirschot geen optie?

   

  Meteen even de vraag hoe het met de andere agendapunten staat want nu alle  corona maatregelen zo goed als verdwenen zijn mag er weer veel.

  Die veringdag (alleen T7) en pannenkoekenrit zijn mooie initiatieven maar zijn geen agendapunten.

   

   

 • 11 oktober 2021 om 16:10

  Ik tik dit draadje even in de actieve topics. Heb wel trek in een VRO. Was Oirschot geen optie? Meteen even de vraag hoe het met de andere agendapunten staat want nu alle corona maatregelen zo goed als verdwenen zijn mag er weer veel. Die veringdag (alleen T7) en pannenkoekenrit zijn mooie initiatieven maar zijn geen agendapunten.

  Waaróm eigenlijk niet op de agenda?
  Moet ik de Pannenkoekenrit naar stadsrally omdopen (we zien Arnhem op de borden, Zwolle wordt benadert en we schampen Kampen..), dan kan ie op de agenda en krijgen we koffie-vergoeding.

  back on topic: Ik heb ook wel trek in een VRO (maar óók zeker in een pannenkoek ;).

 • 11 oktober 2021 om 17:19

  Havelte mag niet meer?

   

  Ik bedoel, welke omstandigheden…

  • Deze reactie is gewijzigd 5 dagen, 21 uren geleden door Kibbe.
 • 11 oktober 2021 om 17:40

  Ik meen te herinneren dat we geschorst waren omdat we vorige keer buiten de paden hebben gereden?

 • 11 oktober 2021 om 20:38

  Klopt in 2022 mogen we weer een aanvraag doen. Oirschot is geen optie, te duur en al vol agenda.

  Mooiste zou zijn als we out off de box denken en een locatie weten via via oid. Zit ook nog we te denken  om bij mijn ouders in de buurt een boer te vragen. Mais gaat er binnenkort af, zou dan wel een zaterdag worden.
  Er gaat dan wel veel werk in voorbereiding zitten, moet dan wel minimaal 20-25 man/vrouw op af komen.

 • 11 oktober 2021 om 21:47

  Klopt in 2022 mogen we weer een aanvraag doen. Oirschot is geen optie, te duur en al vol agenda. Mooiste zou zijn als we out off de box denken en een locatie weten via via oid. Zit ook nog we te denken om bij mijn ouders in de buurt een boer te vragen. Mais gaat er binnenkort af, zou dan wel een zaterdag worden. Er gaat dan wel veel werk in voorbereiding zitten, moet dan wel minimaal 20-25 man/vrouw op af komen.

  Hey Jonathan, dat is precies wat ik hier vanmiddag ook gedaan heb, maar bij de eerste was geluidsoverlast al een struikelblok….. (was vroeger geen probleem, als er tóch een weiland omgeploegd zou worden mochten wij onze gang gaan), maar heb nog 3 opties.
  Zou mooi zijn, lekker centraal (Ede/Ederveen). Hoor het ws dit weekend.